طريقة عمل شوربة كوارع في البيت
على طريقة الشيف فاطمة ابو حاتي من برنامج العزومة
على قناة بانوراما فود - PNC food
على قناة بانوراما فود - PNC food
حلقة اليوم / امس
الطريقة مكتوبة بالتفاصيل
الطريقة مكتوبة بالتفاصيل
⇓⇓
المقادير والمكونات:
- كارع مقطع.
- 1 طماطم.
- جزرة.
- بصلة.
- 2 عود كرفس.
- 2 فص ثوم.
- 1 ملعقة كبيرة ثوم مفروم.
- 1 ملعقة صغيرة سكر.
- حبهان بودر.
- مستكة.
- ملح وفلفل
---- لمشاهدة جميع وصفات واكلات الشيف فاطمة أبو حاتي (إضغط هنا) ----
طريقة العمل والتحضير:
- يجب أولاً غسل الكوارع بملح خشن ودقيق ودعكها جيداً لإزالة رائحة الزفارة ثم ننقعها في ماء وخل لمدة ربع ساعة على الأقل علشان لو فيه أي ريحة زفارة نتخلص منها
0 التعليقات:
إرسال تعليق