الاثنين، 12 أكتوبر 2015

وصفة طبيخ كوسة باللحمة المفرومة من برنامج على قد الايد حلقة اليوم (12-10-2015)



طريقة عمل طبيخ كوسة باللحمة المفرومة مقدمه من الشيف نجلاء الشرشابي فى برنامج على قد الايد على قناة سى بى سى سفرة
(حلقة اليوم الإثنين 12-10-2015)

Homemade Cooking zucchini with minced meat by chef Najla El-Shershaby in Ala ad el eid program on CBC sofra channel
(Today's episode Monday, 12-10-2015)


    مقادير طبيخ كوسة باللحمة المفرومة على طريقة نجلاء الشرشابي :
    • 1 كيلو كوسة.
    • زيت.
    • بصل.
    • لحمة مفرومة.
    • ثوم مفروم.
    • فلفل رومي أو حار.
    • ملح وفلفل.
    • عصير طماطم.

      طريقة عمل طبيخ كوسة باللحمة المفرومة على طريقة نجلاء الشرشابي :
      • فى إناء على النار نضع ملعقتين من الزيت ونضع فيه البصل ونشوحه حتى يصفر.
      • نضع اللحمة المفرومة ونقلبها مع البصل حتى يتغير لونها ثم نضع ملعقة من الثوم المفروم ونقلبها ثم نضيف الفلفل الرومي أو الحار ونشوحهم كلهم معا.
      • نضيف عصير الطماطم ونتبلها بالملح والفلفل ونتركها تغلي.
      • نضع الكوسة ونتركها تغلى حتى تنضج .. وبالهنا ..........،


      كوسة مطبوخة, كوسة بالصلصة, كوسة باللحمة المفرومة, كوسة بالبشاميل, كوسة بدون بشاميل, كوسة محشية, كوسة بانية, كوسة بشاميل, 

      0 التعليقات:

      إرسال تعليق