طريقة عمل طبيخ كوسة باللحمة المفرومة مقدمه من الشيف نجلاء الشرشابي فى برنامج على قد الايد على قناة سى بى سى سفرة
(حلقة اليوم الإثنين 12-10-2015)
Homemade Cooking zucchini with minced meat by chef Najla El-Shershaby in Ala ad el eid program on CBC sofra channel
(Today's episode Monday, 12-10-2015)
طريقة عمل طبيخ كوسة باللحمة المفرومة مقدمه من الشيف نجلاء الشرشابي فى برنامج على قد الايد على قناة سى بى سى سفرة
(حلقة اليوم الإثنين 12-10-2015)
(حلقة اليوم الإثنين 12-10-2015)
(Today's episode Monday, 12-10-2015)
مقادير طبيخ كوسة باللحمة المفرومة على طريقة نجلاء الشرشابي :
- 1 كيلو كوسة.
- زيت.
- بصل.
- لحمة مفرومة.
- ثوم مفروم.
- فلفل رومي أو حار.
- ملح وفلفل.
- عصير طماطم.
طريقة عمل طبيخ كوسة باللحمة المفرومة على طريقة نجلاء الشرشابي :
- فى إناء على النار نضع ملعقتين من الزيت ونضع فيه البصل ونشوحه حتى يصفر.
- نضع اللحمة المفرومة ونقلبها مع البصل حتى يتغير لونها ثم نضع ملعقة من الثوم المفروم ونقلبها ثم نضيف الفلفل الرومي أو الحار ونشوحهم كلهم معا.
- نضيف عصير الطماطم ونتبلها بالملح والفلفل ونتركها تغلي.
- نضع الكوسة ونتركها تغلى حتى تنضج .. وبالهنا ..........،
كوسة مطبوخة, كوسة بالصلصة, كوسة باللحمة المفرومة, كوسة بالبشاميل, كوسة بدون بشاميل, كوسة محشية, كوسة بانية, كوسة بشاميل,
0 التعليقات:
إرسال تعليق