
المقادير والطريقة مكتوبة لطريقة عمل أرز بالكركديه
مقدمه من الشيف نجلاء الشرشابى فى برنامج على قد الايد
حلقة اليوم / أمس الإثنين (6-4-2015)
(أطباق جانبية - وصفات أرز)
وصفة
(للعزومات - عزومات رمضان - اكلات رمضان)
المقادير :
2 كوب أرز.
1 ملعقة كبيرة سمن.
فلفل رومى أحمر.
ملح.
كركدية.
ماء
ملح وفلفل
1 ملعقة كبيرة سمن.
فلفل رومى أحمر.
ملح.
كركدية.
ماء
ملح وفلفل
الطريقة :
فى حله على النار نضع ملعقة السمن .
يوضع الفلفل الرومى ونقلبه فى السمن حتى يطرى.
يُضاف الأرز ويقلب مع الفلفل ونشوحه على النار ونتبله بالملح .
يُضاف الكركدية مع الماء بعد تصفيته جيدا بمقادر مساوى لمقادر الأرز.
نترك الأرز يغلى ويتشرب الماءز
تُهدئ النار ونتركه يستوى على نار هادئة .. وبالهنا ............ـ
يوضع الفلفل الرومى ونقلبه فى السمن حتى يطرى.
يُضاف الأرز ويقلب مع الفلفل ونشوحه على النار ونتبله بالملح .
يُضاف الكركدية مع الماء بعد تصفيته جيدا بمقادر مساوى لمقادر الأرز.
نترك الأرز يغلى ويتشرب الماءز
تُهدئ النار ونتركه يستوى على نار هادئة .. وبالهنا ............ـ
لمشاهدة جميع حلقات ووصفات واكلات ومعجنات ومخبوزات وحلويات الشيف نجلاء الشرشابى (أضغط هنا).
لمشاهدة جميع حلقات ووصفات واكلات ومعجنات ومخبوزات وحلويات برنامج على قد الايد (أضغط هنا).
انا عملت بحث فی جميع المواقع مفيش حاجة اسمها ارز بالكركديه انت معندكيش ضمير ولا تصلحی انك تكونی شيف عك ف عك وطلعی عيش معجن ورز مش مستوی والله حرام عليك
ردحذفطبعا مش هتظهروا التعليق حسبی الله ونعم الوكيل ده نصب بعقول الناس
ردحذففاشلة
ردحذف