طريقة عمل كب اللحمة والجبنة مقدمه من الشيف نجلاء الشرشابي فى برنامج على قد الايد على قناة سى بى سى سفرة
(حلقة اليوم الأربعاء 11-11-2015)
Homemade Cups of meat and cheese by chef Najla El-Shershaby in Ala ad el eid program on cbc sofra channel
(Today's episode Wednesday, 11-11-2015)
طريقة عمل كب اللحمة والجبنة مقدمه من الشيف نجلاء الشرشابي فى برنامج على قد الايد على قناة سى بى سى سفرة
(حلقة اليوم الأربعاء 11-11-2015)
(حلقة اليوم الأربعاء 11-11-2015)
(Today's episode Wednesday, 11-11-2015)
مقادير كب اللحمة والجبنة على طريقة نجلاء الشرشابي :
- 1 كيلو لحمة مفرومة.
- 1/2 كوب بقسماط ناعم.
- 1/2 كوب دقيق.
- 1 ملعقة صعيرة بيكنج بودر.
- 1 بصلة كبيرة مبشورة.
- 1 ثمر صعيرة جزر مبشور.
- 3 بيضات.
- ملح وفلفل.
- زعتر جاف.
- ثوم مفروم.
- جبنة موتزاريلا.
طريقة عمل كب اللحمة والجبنة على طريقة نجلاء الشرشابي :
- ندهن قوالب الكب كيك جيدا بالزيت.
- في بولة عميقة نضع اللحمة المفرومة ونضيف عليها الدقيق والبقسماط والبيكنج بودر والبصل والثوم والجزر المبشور والبيض ونتبلها بالملح والفلفل والزعتر وجنزبيل وجوزة الطيب وقرفة ونعجن كل المقادير معا.
- نوزع العجينة في قوالب الكب كيك.
- نضع القوالب فى الفرن حتى تستوي اكواب الكفتة.
- بعد ان تستوي نخرجها من الفرن ونوزع عليها الجبنة الموتزاريلا ونضعها مره اخرى فى الفرن حتى تستوي .. وبالهنا .......،
أكواب الكفتة, كفتة كب كيك, قوالب الكفتة فى الكب كيك,
0 التعليقات:
إرسال تعليق