نقدم لكم طريقة عمل السردين بالزيت والليمون مقدمه من الشيف أميره شنب شيف برنامج أميرة فى المطبخ
قناة cbc سفرة حلقة الإثنين (17-03-2014)
المقادير :
- 1/2 كيلو من السردين متنضف ومفتوح سنجارى
- 1 ملعقة كبيرة ثوم مفروم.
- ملح وفلفل.
- 1 ملعقة كبيرة كمون.
- 1/2 كوب كسبره مفرومه.
- 1/4 كوب شبت مفروم.
- 1/2 كوب زيت ذره.
- 1/4 عصير ليمون.
- 1/2 كوب شرائح ليمون.
الطريقة :
- فى إناء عميق إخلط كل من ( الزيت - الثوم - الكمون - الكسبره - الشبت - عصير الليمون - ملح - فلفل ).
- نجهز صينية الفرن ندهنها بالزيت.
- نرص السمك المتنضف مفتوح فى الصينيه
- نضع عليه مزيج خلطة التتبله.
- نوزع عليه شرائح الليمون ، ونضعه فى الفرن مدة ربع ساعه تقريبا.
- يقدم ساخنا مع رز الصياديه أو الرز بالسى فود .. وبالهنا ....
وصفات اميره فى المطبخ,
0 التعليقات:
إرسال تعليق